Overnachting Junior Suite Fletcher hotel Doorwerth-Arnhem met jonge kinderen


Junior Suite Fletcher hotel Doorwerth-Arnhem
Uitzicht op de bomen vanaf het balkon.

Review Junior Suite Fletcher hotel Doorwerth-Arnhem

De Junior Suite is in onze ogen zeer geschikt om mΓ¨t of zonder (jonge) kinderen te boeken. Met kinderen heb je de mogelijkheid om de campingbedjes bij je eigen bed te zetten of juist in de aangrensende ‘woonkamer’. Er is in de woonkamer ook een slaapbank aanwezig waar je oudere kinderen op kunt laten slapen.

Uitgebreide foto impressie van de Junior Suite

Deze blog bevat meerdere foto’s van de Junior Suite. Het is geheel was netjes schoon, niet al te luxe (wat wij wel fijn vonden met twee kleine ontdekkers bij ons) en de prijskwaliteit is prima in orde.

Junior Suite Fletcher hotel Doorwerth-Arnhem

Is het ons bevallen met twee jonge mannen om daar te verblijven?

JA! Ik zou dit graag nogmaals doen. De Junior Suite is meer dan ruim genoeg en zelfs de bank kan nog worden gebruikt als 1-persoons bed. Er zijn twee televisies aanwezig met de meest gangbare kanalen.

Goede bedden

De bedden liggen uit ervaring bij Fletcher bijna altijd goed, je kan een keer pech hebben, maar dan het advies om de zwaarste persoon het verste bed vanaf de badkamer te geven. Deze is het minst beslapen en het best nog in de veringen. πŸ˜‰

Junior Suite Fletcher hotel Doorwerth-Arnhem
Junior Suite Fletcher hotel Doorwerth-Arnhem

Wel hebben wij de bedjes gelijk uit de woonkamer naar onze slaapkamer verplaatst. Hierdoor kon de woonkamer ook echt zo dienen. Onze peuter vond het leuk om rondjes te lopen. Vanuit de hal heb je vier deuren, toilet, badkamer, slaapkamer en woonkamer. De woonkamer is weer verbonden met de slaapkamer dus je raadt het al, rondjes lopen.

Balkon / Geen airco

Junior Suite Fletcher hotel Doorwerth-Arnhem

Het balkon hebben we niet echt van kunnen genieten, dit vooral omdat het best fris was en de jongens ons min of meer dwongen een siesta te houden tot zij sliepen. Doordat de kamer met een raamdeur was gescheiden van de slaapkamer en de verlichting in de woonkamer wat aan de felle kant was, leek het ons praktischer om even mee te gaan liggen en ze sneller in slaap te krijgen.

Er is geen airco op die kamer aanwezig, dat is wel een aandachtspunt met het oog op de steeds warmere zomers in Nederland, maar daarentegen kan de balkondeur open en ook de ramen in de slaapkamer. Al weet ik natuurlijk niet de stand van het aantal muggen die je dan op bezoek krijgt, het zal zeker voor afkoeling zorgen. πŸ˜‰

Junior Suite Fletcher hotel Doorwerth-Arnhem
Uitzicht vanaf het balkon in de avond.

Tips voor als je zelf overweegt een kamer bij Fletcher hotel Doorwerth-Arnhem te boeken

Allereerst: check de prijzen zowel bij Fletcher zelf als concurrenten die daar kamers aanbieden.

Als frequent bezoeker van hotels is het me duidelijk geworden dat er vaak wat te regelen is qua prijs bij de hotelketen zelf als ze daarmee geen afdracht hoeven te doen aan een partij die namens hen een kamer aanbiedt. Als ik elders een betere prijs zie dan het hotel zelf aanbiedt, neem ik contact op met het hotel zelf. Hiermee geef ik het hotel dan de kans om ditzelfde te bieden, omdat ik weet dat ze ook aan de verwijzende partij een enorme afdracht moeten doen.

Zo help ik feitelijk het hotel aan een betere prijs voor de kamer, dan wanneer ik had geboekt bij de beste prijs, Γ©n hoef ik zelf geen hogere prijs te betalen. Lief voor het hotel en lief voor onszelf. πŸ˜‰

Check of de kamer geschikt is voor het aantal personen.

Vaak is het zo dat een baby altijd bij de ouders mag verblijven zonder mee te tellen als persoon, maar dit is niet altijd zo. Zo zijn er ook hotels die specifiek GEEN gasten toelaten onder de 18 jaar. Of waar kinderen al vanaf baby af aan mee tellen voor het aantal personen. Ook is het niet overal mogelijk om een extra bed bij te plaatsen in de kamer. In deze Junior Suite mogen maximaal 5 personen verblijven. En het bijplaatsen van bedden is dus mogelijk.

Check de extra kosten voor het verblijf van de kinderen

Ditzelfde geldt voor eventuele extra kosten voor bedjes, het ontbijt. Dit is bij bijna elk hotel anders. Bij Fletcher was het in ons geval super geregeld. Geen extra kosten voor het ontbijt voor de jongens. Dit is tot bepaalde leeftijd gratis en daarna is het nog een kindertarief. Dus ze hebben zalig meegesmikkeld met het ontbijt en de boterhammen met pindakaas gingen erin als koek. Evenals de american pancakes voor onze peuter van 2,5 jaar.

Wel vroegen ze een bijdrage van 10 euro per kinderbed inclusief linnengoed. Iets wat ik geheel redelijk vond. Er is immers een medewerker met die bedden gaan sjouwen naar de kamer toe. Het hotel is best ruim opgezet dus dat was wel even een klusje. πŸ˜‰

Neem een paar dingen meer mee voor je kinderen dan wij ditmaal deden πŸ˜‰

Ok, dit had me β€˜normaal’ niet gebeurd. Ik ben veelal zeer georganiseerd, maar omdat we echt pas op het laatste moment vertrokken en snel weg wilden (in de modus doe eens gek). Was ik vergeten om wat basis zaken mee te nemen die het verblijf toch net wat aangenamer hadden gemaakt. De verzorging en het speelgoed was geregeld maar het is altijd fijn als je je kinderen voor dat je bij het ontbijt kunt aanschuiven (dit was op zondag vanaf 8 uur) wel al iets te eten kunt geven. Zeker daar onze jongens vaak al net na 6 uur wakker zijn.

Junior Suite Fletcher hotel Doorwerth-Arnhem

Al hebben we dit goed kunnen ondervangen met een badsessie voor de heren. Daar waren ze even zoet mee. We hadden overigens niet het gevoel voor enorme overlast te zorgen naar de buren toe met die vroege badsessie. Er waren meerdere gezinnen daar in de vleugel aanwezig en de geluiden waren minimaal waarneembaar in de kamer zelf.

Het eten in Fletcher hotel Doorwerth-Arnhem

Uiteraard zijn we echt op het vroegst mogelijke moment gaan ontbijten. Dan is het nog relatief rustig en we konden ook echt wat rustiger in een hoek gaan zitten waardoor ook de afleiding aan tafel (Netflix op de mobiel, best handig die kinderseries af en toe πŸ˜‰ ) niet andere gasten zou storen en ons wat rustiger de gelegenheid gaf om te ontbijten. We hebben zowaar echt ruim een half uur kunnen genieten van het ontbijt. Het ontbijt was keurig verzorgd, niet te overdadig maar echt netjes geregeld. Met genoeg keuze passen bij de prijs voor de accommodatie. Al was er voor de pure veganist niet al te veel keus, zonder vlees was er wel genoeg aan alternatieven.

Junior Suite Fletcher hotel Doorwerth-Arnhem

Ook in de avond hadden we wel een uitdaging met het eten. Dit hebben we kunnen ondervangen door wat we wel mee hadden genomen, maar dit had beter gekund. Mijn advies is: zorg dat je genoeg bij je hebt om je kinderen zelf te eten te kunnen geven.

Roomservice

Wij hebben bewust niet gedineerd in het restaurant, wat wel goed kon op dat moment. We zagen dit met vermoeide dreumes en peuter niet zitten en wilden geen grote scene in het restaurant. Hadden we tijdig in het hotel gearriveerd dan had dit prima gekunnen. De kaart zag er best gevarieerd uit. Wat we hebben geproefd op de kamer smaakte prima. Ons diner werd een speciale combinatie van soep, broodplankje, frietjes en later nog 2 ijsjes. (De kaart voor de roomservice was wel wat beperkt nog vanwege Corona helaas, maar dit is uiteraard een tijdelijke situatie.)

We hadden wel iets mee voor de knullen, aan krentenbollen, maar nouja, het hield niet over πŸ˜‰ Dit was puur door het te snel weg gaan. Al met al had ik best nog redelijk gezorgd voor het meest noodzakelijke, enkel had nog even wat meer daarbij stil staan het voor ons allemaal net iets confortabeler gemaakt.

Vergeet je zwemkleding niet en overweeg een huurfiets!

Junior Suite Fletcher hotel Doorwerth-Arnhem

Het hotel heeft een eigen zwembad met ruime openingstijden (tot 23 uur in de avond als ik het me goed herinner) en de omgeving is echt wonderschoon. Ze verhuren fietsen en elektrische zitsteps (ik ben de naam van deze stoere verschijningen kwijt).

De gezellige ruimte bij de bar nodigt in mijn ogen echt uit voor een drankje, mocht je de kamer af kunnen als de kinderen slapen (kan immers goed bij wat oudere kinderen die weten hoe ze met de mobiel moeten bellen πŸ˜‰ )

De Junior Suite: Ook voor stellen betaalbare luxe

Nu zijn wij hier naar toegegaan als gezin, maar wil je er even tussenuit en wat meer ruimte dan enkel een bed en muren eromheen, dan kan ik je deze suite echt aanbevelen. Het geeft toch net even dat extra een aparte ruimte om te slapen en te zitten, met in beide vertrekken een televisie.

Het is niet de meest luxe uitstraling, maar wel degelijk en goed. Het balkon vind ik een echte plus met de bomen op de achtergrond die lekker ruizen op de wind. Zelf ben ik fan van een bad, maar dat is uiteraard verschillend per persoon. De douche is ook in het bad met een douchegordijn. Verder zijn er koffie en thee faciliteiten en badjassen en slippers die je kunt gebruiken om naar het zwembad te gaan. Het bed slaapt goed en de de kamer is goed donker te maken in de nacht.

De gehorigheid vind ik zeer meevallen zeker door de hal die ertussen ligt. Tel daar het betrouwbare goede concept van Fletcher bij op waarmee je verzekerd bent van goed eten en goede service en je krijgt direct het gevoel in de watten te zijn gelegd.

Krijg je al zin om te gaan? Ik ga binnenkort nogmaals, maar dan een keertje zonder onze mannen. πŸ˜‰

De afbeeldingen geven een impressie van de Junior Suite van Fletcherhotel Doorwerth-Arnhem.

Voor meer informatie over Fletcher hotel Doorwerth-Arnhem verwijs ik je graag naar hun eigen website: https://www.hoteldoorwerth.nl/nl/

Disclaimer: Er is geen sprake van een samenwerking met Fletcher. Deze blog is op eigen initiatief geschreven in januari 2022 en verscheen eerder op Onlybyme en is vanwege het reisthema verplaatst naar Onlyoppad.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *